Hvad koster en Hjemmeside eller Webshop?

Skal I have ny responsiv hjemmeside eller webshop?
Start processen med en pris!

Er du landet her på siden, fordi du er på udkig efter en webdesigner der kan designe en professionel hjemmeside eller webshop til en rimelig pris? Så bliv endelig hængende. Du er nemlig kommet til det helt rigtige sted.

Start med at få et estimat på hvad det koster at lave netop den hjemmeside eller webshop som du har behov for. Det er selvfølgelig helt uforpligtende og uden at du SKAL opgive dine oplysninger for at få det prisestimat du lige er blevet lovet.

Beregn Din Pris

Få hurtigt og nemt et estimat af hvad din webshop eller hjemmeside vil koste. UDEN at skulle afgive dine oplysninger.

Start beregning

0$

Tak, jeg kontakter dig snarest

Hvor mange undersider har du brug for?

forside, om os, kontakt, etc.

Op til 5 sider

Op til 10 sider

Op til 15 sider

Op til 20 sider


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Hvilket produkt ønsker du en pris på?

Både webshops og hjemmesider udarbejdes i mobilvenligt design.

Hjemmeside

Webshop


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Targeted devices


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Hvilken type hjemmeside har du behov for?

Brugervenlig og billig hjemmeside. God til start-ups eller små virksomheder, der gerne vil have en professionel online profil.

Professionel hjemmeside med flere sider og funktioner. God til de fleste virksomheder.

Professionel hjemmeside med mange sider, udvidet funktionalitet og designfrihed.


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Hvilken type webshop har du behov for?

Brugervenlig og billig webshop med få produkter. God til start-ups eller små virksomheder, der gerne vil have en professionel online profil.

Professionel webshop med mange produkter og funktioner. God til de fleste virksomheder.

Professionel webshop med rigtig mange sider og produkter samt udvidet funktionalitet og designfrihed.


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Hvor mange undersider har du brug for?

Sider udover produktsider: Forside, om os, kontakt, etc.

Op til 5 sider

Op til 10 sider

Op til 15 sider

Op til 20 sider


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Skal hjemmesiden have specielle funktioner

Vælg dine funktioner herunder


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Skal webshoppen have specielle funktioner?

Vælg dine funktioner herunder


0$

Foretag et valg, for at fortsætte

Samlet pris

Dit samlede estimat er :

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker?
Så udfyld dine informationer i nedenstående, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

Læs mere om vores unikke udviklingsproces

Herunder kan du få et overblik over processen, når du køber en hjemmeside hos Ravaxo. Hele udviklingsprocessen foregår i tæt dialog med kunden og sikre produktkvalitet hele vejen igennem.

Step 1
Step 1

Målsætning

Den indledende samtale omkring målsætninger og værdier for virksomheden. Gennem tæt dialog og forståelse af den enkelte forretning, sikres at den nye hjemmeside kommunikerer det rigtige budskab til potentielle kunder.

Step 2
i
Step 2

Kravsspecifikation

Når vi kender målsætningerne for hjemmesiden, kan vi lave en kravsspecifikation, der mere præcist lister hvilke sider og funktioner der er behov for, samt en tidshorisont for produktionen.

Step 3
Step 3

Sitemap + Konstruktion

Med kravsspecifikationen for hjemmesiden på plads, kan der laves et sitemap, hvor der defineres hvor de enkelte sider skal ligge i menuen, og hvor de forskellige funktioner skal implementeres. Her sikres den optimale  brugeroplevelse og tilgængelighed for søgemaskiner. (SEO)

Step 4
l
Step 4

Første Udkast

Når de indledende 3 steps er på plads, leverer jeg et første udkast til kunden, typisk på en enkelt side, som danner rammerne for det overordnede design på hjemmesiden. Webdesignet gennemgås og ændres til kunden er tilfreds. Jeg arbejder med ubegrænset antal gennemgange i alle aftaler, for at sikre at kunden altid får den hjemmeside eller webshop de ønsker sig. 

Step 5
Step 5

Webdesign af hjemmesiden

Med første udkast godkendt, kan den egentlige byggeproces gå i gang. Resten af hjemmesiden designes og bygges med de aftalte funktioner. Undervejs sikres den røde tråd i designet gennem tæt dialog, og løbende godkendelse af sider og funktioner.

Step 6
Step 6

Test af hjemmesiden

Med hjemmesiden færdiglavet og godkendt, testes alle funktioner grundigt igennem, herudover testes visning på tværs af flere forskellige devices, for at sikre at hjemmesiden er responsiv og mobilvenlig.

Step 7
Step 7

Hjemmesiden går i luften

Når alt er testet og godkendt, sættes siden live. Hvis ikke hjemmesiden er udviklet på dit eget domæne (det kan være der ligger en gammel hjemmeside, i hvilket tilfælde siden udvikles på et udviklingssite), så flyttes den færdige hjemmeside i denne fase over på dit eget domæne og sættes live.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, ønsker tilbud på en ny hjemmeside eller hjælp til en eksisterende, så hiv endelig fat i mig, så hjælper jeg gerne med et uforligtende overblik over dine muligheder.

Skal man købe en billig hjemmeside…

…og hvad er en billig hjemmeside? Tja det er der nok en del fortolkninger af. Der er stor forskel på, hvad der leveres til den lave pris, og det kan være svært at gennemskue, hvad man får, når man køber en billig hjemmeside eller webshop hos en webdesigner. Hjemmesiden kan hurtigt blive for billig, og man kan ende op med en hjemmeside, hvor man er gået på kompromis med både funktionalitet og design og så er den ikke er pengene værd, uanset hvor billig den er. Et professionelt hjemmeside design er afgørende for det signal, du sender til potentielle kunder.

Se et par af vores seneste projekter

WordPress Hjemmeside til Grundejerforening

Jeg blev kontaktet af Grundejerforeningen Enggården med en forespørgsel på en mere brugervenlig hjemmeside og med et opdateret design, da de længe gerne havde villet opdatere deres daværende hjemmeside.

Valget faldt på en hjemmeside bygget i WordPress på deres eksisterende domæne, så de selv kunne vedligeholde den løbende samt lægge nyt materiale op. Deres løsning blev ikke kun holdt inden for et rasende rimeligt budget, men blev også rigtig flot.

Ny hjemmeside til firmaet Pudsemanden.dk

WebDesign der rammer temaet hele vejen rundt.

Da Pudsemanden.dk skulle have nyt design til deres hjemmeside, valgte de Ravaxo.
Jeg startede med at skabe et indgående kendskab til virksomheden og dens koncept, før jeg gik i gang med opgaven.

Gennem grundig dialog og forberedelse kunne vi levere et resultat, der oversteg forventningerne, både hurtigt og til en fair pris.

Hvad koster en billig hjemmeside eller webshop?

Hvad koster en flot hjemmeside eller webshop egentlig? Det er meget forskelligt og afhænger meget af de specifikke ønsker til siden eller shoppen. Jeg designer  hjemmesider helt ned til 6.000 kr ex. moms for en responsiv hjemmeside med op til 5 undersider. Webdesign og kundebehandling er på topniveau, uanset om jeg designer en side til 6.000 kr. eller 70.000 kr. Nogle afgørende punkter for prisen er: Antal sider, om du selv har tekster og billeder, samt om du skal have særlige funktioner på din hjemmeside eller webshop.

6.000 kr. ex. moms – fås det ikke billigere? Sikkert, men resultatet er sandsynligvis også derefter.

Gennemsigtig pris på hjemmeside

Du kan være uheldig at løbe ind i et bureau, der har et uigennemsigtigt koncept med en masse skjulte gebyrer eller bindinger, du kan blive fanget i.
Et godt råd, når du skal købe hjemmeside, er at spørge ind til, hvad aftalen inkluderer og endnu vigtigere ikke inkluderer. På den måde er sælger nødt til, på forhånd at adressere de ting der mangler i aftalen og vil have svært ved at komme og “sælge op” senere i forløbet.

Hvad siger kunderne?

Ønsker kopi af egen hjemmeside

Beskrivelse af opgaven:

Jeg har en hjemmeside hostet hos Danaweb, men har afsluttet samarbejdet. Jeg ønsker selv at eje og hoste siden og søger en der kan lave et kopi plus et par sider mere. Jeg laver selv teksten.

“Med valg af Christian til at løse min opgave, valgte jeg helt rigtigt. Han har løst opgaven med at lave den hjemmeside som jeg drømte om den skulle være. Der er intet jeg kunne ønske mig bedre.
Alt inden for aftalt tid.”

Lasse Engmann

Ejer, Hvepseekspert.dk

Hjælp til prestashop

Beskrivelse af opgaven:

Jeg har en webshop lavet i prestashop, og vil gerne have hjælp til ændringer og div. rettelser. Den virker, men jeg har ingen erfaring med andet end at lægge vare op.

“Jeg har været meget tilfreds med arbejdet og vil fortsat bruge Christian til at arbejde med min webshop og andre arbejdsopgaver inden for området. Det har været fantastisk udover arbejdet, at han har haft tålmodighed mm. med mig.”

Peter Frederiksen

Ejer, Webantik.dk

Hjemmeside i professionelt design og simpel brugerflade

Beskrivelse af opgaven:

Nyt responsivt design til Pudsemanden.dk der rammer temaet hele vejen rundt.

“Kan varmt anbefales. Prisen er meget fornuftig, men vigtigst af alt er man med fra start til slut og der bliver lyttet til ens ønsker”

Michael Pilsgaard

Ejer, Pudsemanden.dk

Ny WordPress hjemmeside til grundejerforening

Beskrivelse af opgaven:

Opbygning af hjemmeside i WordPress, brugervenligt, responsivt design til visning på alle platforme inkl. overlevering.

Rigtigt godt forløb mht. opsætning af hjemmeside til ejerforening. God vejledning, professionel tilgang, hurtig opsætning og god overlevering/oplæring efterfølgende. Fra idé til drift tog kun et par uger.

Dorthe Matzen

Bestyrelsesmedlem, Grundejerforeningen Enggården

Ny hjemmeside, bygget i WordPress med professionelt design

Beskrivelse af opgaven:

Ny hjemmeside i WordPress med professionelt design der er responsivt på tværs af platforme.

Jeg har fået oprettet en ny flot hjemmeside hos Ravaxo. Da jeg ikke er særlig teknisk, har det krævet en masse spørgsmål fra mig til Christian Ravn. Hver gang jeg har henvendt mig med spørgsmål er svarene kommet hurtigt. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Ravaxo. Jeg giver Christian Ravn min varmeste anbefaling. /Tania Bro-Jørgensen.”

Tania Bro-Jørgensen

Ejer, Broterapi

PR / Marcomm / kommunikation person til off- og online promotion af change management bog

Beskrivelse af opgaven:

Jeg leder efter en freelance PR- / Content / Marketing kommunikations person, der kan hjælpe mig med at promovere min change management bog som just er færdig og frigivet til salg og distribution.

“Christian Ravn har været en fantastisk teknisk hjælp på tværs af digitale medier – til at opdatere min hjemmeside med ny template, integrere mit webinar system med sign-ups, hjælpe mig med MailChimp og guide mig med SOME-annoncer på LinkedIn og FB.
Christian er nem at samarbejde med, tålmodighed og er altid opmærksom når jeg beder om yderligere hjælp. TAK for en rigtig god indsats indtil videre Christian – det kan varmt anbefales!”

Britt Damkjær

Ejer, bdrelations