Få flere ordre i din webshop med vores nye hjælpepakker

Lagerkompagniet har indgået et nyt samarbejde med firmaet Ravaxo, hvor vi har forhandlet spotpriser hjem på alt fra IT support til hjælp med markedsføringen.

Se de mange muligheder for at løfte omsætningen i din webshop nedenfor. Har du brug for hjælp til noget helt andet? Tak kontakt  til os, så hjælper vi med en løsning.

Google Ads og Shoppingfeeds

– Merchant Center, Google Ads account og shoppingfeeds, lyder det forvirrende? Få hjælp til at få solgt dine varer via Google Shopping Annoncer som ovenstående. Vi har skaffet en super god pris på opsætning af Google Shoppingfeeds til netop din forretning via vores samarbejdspartner Ravaxo.

Pris for opsætning af merchant konto, feed fra din shop samt første shopping annonce 2199 ex. moms. Har du ikke en Google Ads account, så finder vi også en god pris for opsætning af denne. (jeg tager 2000 ex moms, normalpris 2500 ex. moms som er MEGET konkurrencedygtigt)

Udvikling af Webshop og div.

– Har du brug for hjælp til design af din shop, teknisk udvikling, upload af varer via CSV fil eller noget helt fjerde? Vi har forhandlet en stærk timepris hjem til Lagerkompagniets kunder. For 495 kr ex. moms per time får du hjælp til lige det som netop din shop har brug for.

Ønsker du i stedet en fast pris? Skriv direkte til Ravaxo og oplys dit kundenummer for at få en fast pris på din opgave inkl. din rabat.